Brytfanna jest niezbędnym wyposażeniem kuchni każdego miłośnika soczystych mięs. Przygotujesz w nich pyszne zapiekanki ziemniaczane czy makaronowe, różnego rodzaju mięsa: kurczaka, wieprzowinę, wołowinę, jagnięcinę, królika, sarninę czy dziczyznę. Z racji tego, że jest to dosyć ciężkie naczynie, będzie idealne to długiego duszenia aromatycznych dań. Pomoże w tym przykrywka, która zapobiegnie wysychaniu potrawy, rozprzestrzenianiu się zapachu czy utrzyma wysoką temperaturę przez długi czas. Szklane pokrywki zaopatrzone są w aromatyzer dozujący olej lub wino. Wszystkie korpusy oferowanych przez nas brytfann zostały wykonane z aluminium, a dno z wysokiej jakości stali nierdzewnej, które doskonale i równomiernie rozprowadza i utrzymuje ciepło przez długi czas. Dodatkowo naczynia zostały pokryte twardą i wytrzymałą powłoką nieprzywieralną GREBLON C2, dzięki której masz pewność, że żadna potrawa nie zostanie przypalona. Wszystkie brytfanny można używać nie tylko w piekarniku, ale na większości dostępnych kuchenkach: gazowych, indukcyjnych, ceramicznych i elektrycznych. Dzięki takiej możliwości nie potrzebujesz kilku różnych naczyń. Niewątpliwym atutem oferowanych produktów jest ich wygląd – czarna, nakrapiana powierzchnia nadaje eleganckiego charakteru całej kuchni. Naczynia są również wyjątkowo łatwe w utrzymaniu czystości. Wypróbuj jedną z naszych propozycji, a już nie będziesz musiał szukać innych produktów!